El Consell licitarà al març la redacció del projecte de rehabilitació d’elements comuns i reurbanització d’espais lliures de la plaça de la Ribera d’Alzira

Visita que han realizado a este grupo.
Visita que han realizado a este grupo.

Post també disponible en: Castellano

Visita que han realizado a este grupo.
Visita que han realitzat a aquest grup.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), té previst licitar al mes de març la redacció del projecte per a la millora d’elements comuns i reurbanització d’espais públics del grup d’habitatges públics Plaça de la Ribera a Alzira.

Així ho han anunciat el director general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafael Briet, i la directora general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Laura Soto, en la visita que han realitzat a aquest grup. Hi han estat acompanyats pel regidor de Gestió Urbanística i Serveis Públics, Fernando Pascual Moscardó.

A més del projecte de millora d’elements comuns, aquest març la Conselleria també es preveu licitar l’elaboració d’informes d’avaluació d’edificis.

Abans de l’execució d’aquest projecte de millora, l’objectiu és executar les obres al llarg de 2020, l’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat a la Conselleria mesures provisionals fins que s’executi el projecte de millora, com el paredat d’habitatges buits fins que es puguin reparar.

Aquest mateix dimecres, personal tècnic de EVha i municipal visitarà el grup per inspeccionar i detectar les actuacions que cal realitzar amb caràcter d’emergència.

El director general d’Habitatge ha destacat el gran esforç d’aquest Consell “per millorar la situació del parc públic d’habitatge, abandonat durant molts anys, així com les condicions de vida dels seus habitants”.

El grup plaça de la Ribera està distribuït en vuit blocs, amb un total de 60 habitatges i cinc locals. Quant als elements comuns dels edificis i l’espai lliure comú, el projecte de millora es centrarà bàsicament en l’adequació dels vestíbuls, escales i replans de planta; reparació de façanes i cobertes; adequació de les instal·lacions; millores en accessibilitat i enllumenat i reestructuració i adequació dels espais lliures.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*