Paco Monterde entrenarà el CD Xest després de deixar Juan Sánchez el càrrec

El nuevo entrenador del CD Cheste.
El

Post també disponible en: Castellano

El nuevo entrenador del CD Cheste.
El nou entrenador del CD Xest.

La temporada del CD Xest a còmput general està sent d’un nivell baix per al que estem acostumats, i encara que en les últimes setmanes ha millorat, Juan Sánchez ha decidit deixar en banqueta blau.

“Ho he provat tot, però no trobo solució a anotar pocs gols i el rival amb poc generin i marquin. El vestidor està unit i creu en el projecte i en mi, però jo no sé com canviar la trajectòria i penso que ara és moment de deixar al proper amb suficient temps per arreglar la temporada “, segons ha manifestat el propi entrenador.

D’aquesta manera, ha comunicat a la presidentadel club, Consol, la seva decisió de fer-se al costat “pel bé del conjunt blau”.

Per aquest motiu, la directiva chestana ha decidit comptar amb Paco Monterde com a pròxim i nou director tècnic al capdavant del CD Xest.

Segons la mateixa presidenta ha manifestat a tucomarca.com, “el nou míster acabarà la temporada i, en funció del seu desenvolupament, es valorarà seguir comptant amb els seus serveis tota la temporada que ve”. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*