El Conservatori de Bunyol organitza un Ciber-Festival amb professors i alumnes i formacions de música de cambra

Post també disponible en: Castellano

Bernat Fabra, director del dit centre educatiu musical buñolense, afirma que davant de la impossibilitat de realitzar concerts i actuacions de final de curs han optat per llançar vídeos setmanalment de format curt

El Conservatori de Música Professional Sant Rafael de Buñol ha organitzat un Ciber- Festival on participaran tant professors com alumnes amb diferents formacions de música de cambra. Este centre educatiu, sempre amb molta activitat extraescolar i una actitud inquieta, davant de la impossibilitat de realitzar els concerts i actuacions planejades per al final de curs, ha optat per no quedar-se parat en esta època tan extraordinària. Setmanalment se n’aniran llançant diferents vídeos, de format curt, que aniran complementant el ciber-festival.

Bernat Fabra, director del conservatori ha manifestat que és temps de reflexió i d’aprendre, però no excloent per a poder experimentar en nous formats per a nosaltres, que estem tan acostumats a la interpretació en directo”. Este format suposa un repte per a tots, especialment per als alumnes i alumnes, perquè estan adquirint noves habilitats que complementen la seua formació.

Per part de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol, amb Juan Luis Pallás com a edil responsable, confirmen el suport total a este tipus d’iniciatives i a totes les que s’estan duent a terme en estos durs moments per part del Conservatori de Buñol. “Han demostrat tant l’equip directiu, com el professorat com l’alumnat anar en una mateixa sintonia, el seu amor per la música, per aprendre i per continuar amb les seues classes i el seu aprendizaje”.

Els músics són uns enamorats del públic, del directe, de la gent, “por això ja que no es poden fer concerts ni audicions és una molt bona manera de veure com estan evolucionant els alumnes, de que els seus familiars els vegen i de fer veure a tot el poble de Buñol l’increïble labor que tots estan fent des dels seus casas”. Finalitza: “Buñol és cultura, Buñol és música, Buñol és un viver de músics, Buñol està activo”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*