Jóvens amb discapacitat intel·lectual animen pacients i professionals del Departament de Salut de Manises

Post també disponible en: Castellano

En estos dies són innumerables les mostres de suport i agraïment a la labor dels professionals sanitaris i pacients que estan combatent contra el Covid-19. En el marc de la campanya Els teus ànims, la nostra medicina¡ llançada pel Departament de Salut de Manises, els jóvens amb discapacitat intel·lectual de l’Associació Tots Junts Podem han preparat un vídeo per a transmetre la seua solidaritat i ànims amb els pacients i personal del centre hospitalari.

L’Associació Tots Junts Podem és una entitat impulsada per un grup de famílies per a donar resposta a les demandes d’oci i amistat de jóvens amb discapacitat intel·lectual. Des de l’Associació es treballa l’autonomia i autogestió dels jóvens, les relacions interpersonals i la participació en la comunitat, o la promoció de les capacitats personals de cada persona.

La situació d’emergència provocada per l’Estat d’Alarma com a conseqüència de la pandèmia del Covid-19 és complicada per a grup d’especial debilitat o trastorns de neurodesarrollo com a xiquets amb TEA o discapacitat intel·lectual que veuen alterades les seues rutines. Per això, les especialistes de la Unitat de Neurorrehabilitación Infantil de l’Hospital de Manises aconsellen davant de la incertesa i la pèrdua de rutines donar una estructura i anticipar-se a la situació per a donar sentit als dies i desenrotllar habilitat i capacitat.

El Departament de Salut de Manises ha llançat la campanya Els teus ànims, la nostra medicina¡ dirigida als menors perquè envien els seus missatges de suport als professionals sanitaris i pacients que estan lluitant per a fer front a la pandèmia del Covid-19. Les cartes o dibuixos s’enviaran a l’adreça de correu electrònic comunicacion@hospitalmanises.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*