El Conservatori Professional Sant Rafael de Bunyol inicia la seua setmana d’audicions del 16 al 21 de desembre

El Conservatorio Profesional “San Rafael” de Buñol inicia su  Semana de Audiciones del 16 al 21 de diciembre de 2019.
El Conservatorio Profesional “San Rafael” de Buñol inicia su Semana de Audiciones del 16 al 21 de diciembre de 2019.

Post també disponible en: Castellano

Un any més per aquestes dates, el Conservatori de Bunyol va a realitzar la setmana de concerts i audicions abans de les vacances de Nadal. Com és tradició faran el concert de les Bandes en una de les dues societats musicals de la vila (aquest any toca al Palau de la Música), i el de l’Orquestra de corda i Cor, enguany, a la “Sala el Mercat” . La resta d’audicions seran, com sempre, en les dues sessions habituals de les 18,30 i les 20,00 h., A la sala d’actes de el centre. Aquest trimestre es comptarà amb audicions de flauta, saxòfon, percussió, piano, trompa, violí, violoncel, contrabaix, iniciació a la direcció, i música de cambra.

També realitzaran la tradicional audició nadalenca a la residència de la tercera edat, complint amb la gran tasca social que el Conservatori desenvolupa en els últims anys amb diverses institucions de la vila (Residència d’ancians, Col·legis de Primària, Institut, etc). Aquesta audició serà el dijous, dia 19 a les 17,00 hores, per a això es comptarà amb els alumnes de Cor i Música de Cambra.

Des del conservatori «conviden a el públic de la comarca a què s’acoste a escoltar les audicions dels nostres alumnes, i aprofitem per desitjar-los unes Bones Festes»

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*