El Conservatori Professional Sant Rafael de Bunyol realitzarà les seues audicions de fi de curs la setmana del 13 al 18 de juny

Post també disponible en: Castellano

El Conservatori Professional “Sant Rafael” de Bunyol realitzarà pròximament les audicions finals de curs. Així per tant, els dies 8, 11, 13, 14, 15, 16 i 18, se celebraran les audicions en el centre amb la participació de les especialitats de Flauta, Violí, Oboé, Clarinet, Viola, Contrabaix, Fagot, Trompeta, Saxofon, Contrabaix, Piano, Piano Complementari, Acompanyament Pianístic, i Música de Cambra. Per fi, aquest final de curs les audicions dins del centre seran amb públic, però també seran retransmeses en directe pel canal del conservatori de YouTube.
A més, fora del centre també tindrem altres audicions o concerts on destaquem la presentació de la XVI Biennal de Música a càrrec del Ensemble de Saxos i Percussió el dissabte 18 a les 12.00 a la Sala del Mercat; i com és tradicional els concerts de les agrupacions del centre en l’Auditori Municipal de Sant Lluís on enguany destaquem el Concert que la Banda Simfònica realitzarà al costat d’Abraham Cupeiro interpretant la seua famosa obra “Pangea”, el dissabte 18 a les 22.30 h.; a més d’aquest fabulós tancament al nostre curs 2021-2022, també tindrem el dijous 16 a les 20.30 h. la Brass Band i la Banda Juvenil; i el divendres 17 a les 22.30 h. el Cor i l’Orquestra de Corda.
Cridem a tots els amants de la música al fet que vengen a gaudir juntament amb els nostres alumnes a aquests últims actes del Conservatori Professional de Música “Sant Rafael” del present curs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*