El consultori d’Alborache es mantendrá tancat temporalment durant la crisi del Covid-19 per concentrar els esforços en el de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha comunicat a l’Ajuntament d’Alborache el tancament temporal de l’consultori mèdic, per concentrar els esforços dels professionals al Centre de Bunyol.

Amb la recomanació general que la ciutadania respecti la quarantena i romangui a casa, la Conselleria garanteix que les necessitats mèdiques i les urgències seran ateses, i que el subministrament de tractaments mèdics i fàrmacs està assegurat. Per a això, s’han habilitat diversos números de telèfon per al primer contacte. D’aquesta manera s’evita que hi hagi desplaçaments als centres de salut ambulatòria i s’ajuda a prevenir l’expansió de la malaltia.

Els telèfons per tenir assistència mèdica són els següents:

Davant símptomes de l’COVID-19 com tos seca, febre alta, mal de cap i / o gola cal trucar a l’telèfon 900 300 555 o a l’112.

Davant de qualsevol altra necessitat mèdica:
Telèfon 962 525 910, de 8:00 a 15:00 hores.
Telèfon 962.525.972, de 15:00 a 8:00 hores.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, insisteix en la necessitat que els veïns i veïnes guardin la quarantena i romanguin a casa seva, “contribuint així a frenar l’avanç de l’coronavirus. Ens sumem a les autoritats sanitàries apel·lant a la responsabilitat i el compromís de tots, reduint les sortides tot el possible. També demanem que, en un moment com aquest, ens mantinguem alerta per ajudar solidàriament a les persones més vulnerables del nostre poble: majors, dependents, malalts, i aprofitar les sortides per anar a comprar perquè no els faltin aliments o medicaments”.

L’alcaldessa recorda que, tot i que les instal·lacions municipals romanen tancades, l’Ajuntament d’Alborache segueix funcionant i els veïns i veïnes poden contactar a través de el telèfon 962.516.002.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*