La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina

L'equipament que ha arribat inclou 3.800.000 màscares, prop de 5.000 micos de protecció i 200.000 guants

Post també disponible en: Castellano

La Generalitat ha iniciat aquesta matinada, dins de l’anomenada Operació Ruta de la Seda, el repartiment de material sanitari de protecció, procedent de la Xina, per cobrir les necessitats en la lluita contra el coronavirus. L’equipament que ha arribat inclou 3.800.000 màscares, prop de 5.000 micos de protecció i 200.000 guants.

El material, carregat en un avió que va arribar a Saragossa passades les 14 hores d’aquest dimarts, es va distribuir posteriorment en camions, que van arribar a un centre logístic de la Comunitat Valenciana al voltant de les 23 hores.

Així, al llarg de la nit de dimarts i matinada d’aquest dimecres, s’ha iniciat la segona fase de l’Operació Ruta de la Seda, l’objectiu és el repartiment de l’material sanitari entre les residències de gent gran i hospitals de la Comunitat.

En aquest sentit, la distribució dels primers lots, la confecció ha estat realitzada durant la matinada per personal de la Generalitat amb la col·laboració de la Policia Autonòmica, s’ha iniciat al voltant de la una de la matinada i ha tingut com a destinació les residències de Castelló, prosseguint amb les de València i les d’Alacant.

Els lots confeccionats seran repartits per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública entre els diferents departaments de salut i pel personal de les brigades d’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) entre els centres sociosanitaris.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*