El Departament de Salut de Requena registra aquest dimecres tres casos i cap mort amb coronavirus des de les últimes 24 hores

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Requena ha continuat registrant aquest dimarts un dels seus menors augments amb tan sols tres casos de contagis per coronavirus segons les dades facilitades per la Generalitat Valenciana (corresponents als facilitades pels centres sanitaris un dia abans); així com cap persona morta.

A data d’aquest dimecres, 22 d’abril, són d’un total de 402 dels casos positius, i un total de 54 les persones mortes, el que ofereix una taxa de positius de l’780,70 i una taxa de mortalitat que es manté en el 104,90, dos dels percentatges més alts de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades, segons la comparativa amb altres departaments situen, a el de Requena en el grup dels que més afecció de la pandèmia ha tingut a la Comunitat.

El Departament de Requena cobreix la demanda sanitària de 51.489 persones procedents dels 18 municipis adscrits de les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d’Aiora-Cofrents, a més d’altres municipis limítrofs de la Foia de Bunyol-Xiva com és Setaigües o de els Serrans, com són Benaixeve i Xera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*