El Festival de Cinema Infantil i Juvenil Pantalla Alborache convida a xiquets, xiquetes i joves a formar part del jurat infantil

Post també disponible en: Castellano

Un correu electrònic amb nom, cognoms i edat permetrà als assistents rebre un kit de regal i formar part del jurat infantil

Alborache, 30 de maig de 2021.- Queden només 10 dies perquè comence la primera edició del Festival Internacional de Cinema Infantil i Juvenil Pantalla Alborache, que se celebrarà del 10 al 17 de juliol de 2021. Aquest festival serà a l’aire lliure i l’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament.
Els xiquets, xiquetes i joves assistents seran protagonistes per un doble motiu: la programació està seleccionada pensant en els seus interessos i, a més, podran formar part del jurat infantil. Les seues votacions se sumaran a les del jurat d’experts internacionals en cinema infantil i juvenil, i tindran un pes important en la decisió final.
Per a formar part del jurat infantil s’ha d’inscriure als menors de 18 anys, enviant nom, cognoms i edat al correu electrònic pantallaalborache@alborache.es. En finalitzar cada projecció valoraran la pel·lícula i els resultats s’afegiran a les votacions del jurat professional. A més, els xiquets, xiquetes i joves que s’inscriguen rebran un kit de regal amb algunes sorpreses.
L’Ajuntament d’Alborache planteja una convocatòria lúdica i cultural pensant específicament en la infància i joventut de la comarca. A més de la gran qualitat de les pel·lícules programades, abans de les projeccions hi haurà animació musical també protagonitzada per xiquets i xiquetes, gràcies a la participació de l’escola de música Voluta, la Big band de l’escola Gençana o la banda de la SIM La Primitiva d’Alborache.
En la programació destaquen algunes de les pel·lícules per a tots els públics de l’any passat, com Les Xiquetes, guanyadora de 5 premis Goya, El meu germà persegueix dinoasurios, Binti o Cor de Mezquite. Diversitat, discapacitat, racisme… Pantalla Alborache té com a objectiu aprofitar l’art cinematogràfic per a educar en valors i crear una consciència crítica que els xicotets espectadors de hui, perquè siguen grans persones demà.
Programació detallada i informació sobre les pel·lícules en www.alborache.es.
Vídeo de presentació de Pantalla Alborache en aquest enllaç.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*