Arranca a Xest l’escola d’estiu 2021 amb la participació de 235 xiquets i xiquetes

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí l’escola d’estiu de Cheste ha obert les seues portes per a rebre als 235 xiquets i xiquetes inscrits, d’edats compreses entre els 2 i els 12 anys. 

L’activitat, organitzada des de les regidories d’Educació i Sanitat i gestionada per l’empresa local Tempssport, es desenvoluparà durant tot el mes de juliol en els CEIP Ana Lluch i Francisco Giner dels Rius, seguint amb tots els protocols de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries. 

Sota el títol Herois i Heroïnes que són Història, l’escola d’estiu de Cheste presenta una programació amb activitats manipulatives, reflexives i de debat, esportives i creatives adaptades a les diferents edats. “Com a fil conductor tenim una temàtica general, però cada dia es treballarà a un personatge històric diferent, com Nelson Mandela, Frida Khalo o Amelia Earhart, entre altres. Hui els xiquets i les xiquetes definiran què és per a ells i elles un superheroi i al final de l’escola es revisarà aqueixa reflexió per a veure com ha evolucionat l’aprenentatge”, explica Bàrbara Cortesa, una de les coordinadores d’aquesta edició. “A més, els divendres tota Primària anirem a la piscina i l’alumnat d’Infantil realitzarà jocs d’aigua dins del recinte del centre”.

En total, són 35 els monitors i les monitores que guien l’escola, entre els quals s’inclou personal especialitzat per a l’atenció d’alumnat amb necessitats educatives especials i tres coordinadores. 

“Hem fet un esforç organitzatiu molt important perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen de manera segura de l’escola d’estiu, i un any més l’activitat ha tingut un gran acolliment i s’han esgotat les places disponibles”, ha destacat la regidora d’Educació i Sanitat, Mª Ángeles Llorente. “Com portem fent en edicions anteriors, fa un parell de dies realitzem una reunió informativa perquè totes les famílies conegueren el funcionament de l’activitat i el protocol de seguretat i higiene, de manera que tot fóra clar de cara a l’inici de l’escola, i hui la jornada ha arrancat sense incidències”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*