El Govern de Bunyol posa en valor l’enorme esforç i capacitat de treball del personal del Centre de Salut de la localitat

Post també disponible en: Castellano

Juncal Carrascosa, primer Edil de Bunyol, agraïx públicament el treball i esforç ingent que dia a dia duen a terme els treballadors del Centre de Salut del municipi.

La alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, en nom de Govern de la localitat, vol posar en valor l’esforç, sacrifici i treball que dia a dia estan duent a terme els treballadors de el Centre de Salut de la localitat, i tot això sense reforços. Afirma: “Tenint en compte la sobrecàrrega de treball i sense reforços, a més d’estar obligats a realitzar una atenció demo-presencial tots hem de recolzar-los, ajudar-los i entendre’ls”.

A més, la primer edil de l’ajuntament, apel·la a la paciència de tots els veïns i usuaris del municipi en aquests difícils moments. “Hem de recordar que fa res sortíem a aplaudir-los. Són persones, estan treballant i intenten donar el millor de si tots els dies sense reforços, amb sobrecàrrega laboral i sabent que l’atenció demo-presencial no és la millor opció. Tots estem cansats i ells estan a primera línia de foc. Hem de recordar-abans de dirigir-nos a ells”, confirma l’alcaldessa de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*