Requena-Utiel ha registrat al gener una pluviometria superior a la normal, en un 40%, per la nevada

Una imagen de la entrada a la localidad de Requena.

Post també disponible en: Castellano

El mes de gener s’ha caracteritzat principalment a Requena-Utiel, pel temporal de neu que va portar la borrasca “Filomena”, per vents huracanats de ponent, que en algunes zones van arribar als 100 quilòmetres per hora i per un episodi de fortes gelades, que en algunes zones van arribar fins als 15 graus sota zero.
Les quantitats d’aigua de pluja que van deixar les precipitacions van ser molt irregulars a causa que els gruixos de la neu van ser molt més abundants en les zones de muntanya que a les terres llanas. Así les coses, mentre en Venta del Moro, Villargordo del Cabriel, Camporrobles o Sinarcas, la nevada va aconseguir bastant intensitat, en les zones planes del municipi de Requena, va ser més aviat escassa.

En els municipis on més va nevar han totalitzat al gener quantitats d’aigua de pluja superiors als 60 litres per metre quadrat, però on menys han recollit, que és en zones del municipi de Requena, al voltant de 20 litres.

En general, l’aigua de pluja recollida a Requena-Utiel al gener, ha estat superior al normal, en un 40%. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*