El Mercat Municipal d’Utiel reprèn la seua activitat delimitant accessos

Post també disponible en: Castellano

Entrada i eixida controlada per Avingudes Julio López Tarín i Madrid

El Mercat Municipal d’Utiel reprendrà la seua activitat comercial dimecres que ve, 27 de gener, delimitant l’entrada i sortida per les Avingudes Juliol López Tarín i Madrid.

Tant els accessos als llocs ubicats en exterior com els del propi edifici del mercat municipal estaran controlats per verificar que es complisquen els protocols d’higiene i seguretat establerts per les administracions sanitàries. En els punts de control d’entrada i sortida es comprovarà la temperatura dels usuaris i es dispensarà gel hidroalcohólico.

De la mateixa manera, es vigilaran els espais i vies de mercat municipal per evitar l’aglomeració i concentració de persones en compliment de la normativa establerta que obliga a mantenir la distància interpersonal ia limitar a un màxim 2 persones les reunions en espais d’ús públic tant tancats com a l’aire lliure, llevat que es tracte de persones convivents.

50% d’aforament

D’acord a la resolució de el 5 de desembre de 2020 de la Conselleria de Sanitat, en el cas dels mercats de venda no sedentària (ambulants) poden anar fins a un màxim del 50% dels llocs habitualment autoritzats.

L’Ajuntament d’Utiel recorda a la ciutadania que és obligatori l’ús de mascareta, així com mantenir la distància de seguretat mínima de 1,5 metres de manera que els usuaris hauran de sol·licitar els productes als venedors sense accedir a l’interior de les parades com a mesura preventiva per evitar possibles contagis.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*