El parc infantil de l’Albereda d’Utiel amplia les seues instal·lacions

Post també disponible en: Castellano

Els xiquets i xiquetes ja poden gaudir d’un espai ampliat al parc amb nou equipament de jocs infantils. 

Els més xicotets del municipi d’Utiel ja poden gaudir d’un espai renovat per al joc i la diversió en la zona ampliada del parc infantil de l’Albereda. 

Una àrea d’esplai que ja compta amb nou equipament perquè els més xicotets puguen gaudir d’una àmplia varietat d’activitats lúdiques. 
El nou equipament instal·lat al parc infantil de l’Albereda inclou diferents gronxadors, tobogans i jocs multifuncionals que permetran un major gaudi del mobiliari especial per a xiquets i xiquetes del municipi.
A més, l’ampliació de l’espai millora de l’equipament en aquest parc situat al carrer García Berlanga, també ha suposat la substitució del paviment homologat de cautxú, la instal·lació de nou mobiliari urbà, amb bancs i suports isquiàtics. 
Aquesta actuació se suma a la renovació i millora d’infraestructures en altres parcs a Utiel i pedanies que l’Ajuntament d’Utiel ha desenvolupat amb l’objectiu d’afavorir la implantació d’àrees de joc inclusives en les quals el públic infantil podrà desenvolupar tot tipus d’activitats educatives i lúdiques.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*