El Partit de Requena i Aldees (PRyA) denúncia les carències d’enllumenat públic i d’asfaltat de carrers en Casas de Cuadra

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Aldees afirmen que des de la seua fundació estan sol·licitant un tracte just per a totes les aldees del municipi, però especialment per a Casas de Cuadra. Esta aldea tradicionalment “ha sigut discriminada pels successius governs municipals de Requena, tal vegada perquè no els interessa electoralment, perquè tan sols té 7 habitants censats, encara que en caps de setmana, estiu i festius els seus més de 45 cases habitables s’omplin de gent per ser segona residencia” manifesten des de la formació política. “Tanta ha sigut la discriminació cap esta aldea -agregan- que el 60% dels seus carrers seguixen sense asfaltar, sense voreres i sense enllumenat públic, a més de no tindre ni un sol edifici públic per a ús dels veïns en condicions, perquè l’antiga escola roman en un estat lamentable”.

El Partit de Requena i Aldees denúncia que “el govern municipal requenense ha tornat a deixar a Casas de Cuadra fora de les subvencions de la Diputació de València per a obres i asfaltados”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*