El Partit de Requena i Llogarets denuncia retards en el pagament de les subvencions al sector hostaler

Post també disponible en: Castellano

Des del Pardo de Requena i Llogarets no entenen “com des del govern socialista de l’alcalde, Mario Sánchez, s’estan produint retards en el pagament de les subvencions destinades al sector hostaler i en les ajudes als locals d’oci, tot això en un moment en el qual aquests sectors econòmics estan molt danyats a conseqüència de la pandèmia”.

D’una banda -afigen- la subvenció per a la promoció gastronòmica del passat any, dotada amb 18.000 euros i destinada a restaurants, bars, hotels i vinotecas, que estava inclosa en els pressupostos municipals per a 2020, encara està sense pagar als beneficiaris”.

“També les ajudes als locals d’oci nocturn, anunciades per l’Ajuntament al llarg de 2020 i dotades amb un total de 13.200 euros, romanen sense pagar-se” afirmen les fonts. “De fet -agreguen- en el passat ple es va votar per a dotar de crèdit aquestes partides econòmiques, alguna cosa que es podria haver realitzat fa mesos tenint en compte la greu situació econòmica que estan patint els nostres sectors de l’hostaleria i l’oci”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*