El Partit Popular de Requena-Utiel mostra el seu suport al medi rural

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular va poder estar el diumenge a Madrid fent costat a agricultors i ramaders “davant la difícil situació que estan vivint”.

El Partit Popular fa costat al sector primari en aquests difícils moments. “Les dificultats econòmiques que està travessant posen de manifest les males polítiques que pren el govern a l’hora de poder fer viable el treball i la vida en els nostres camps” denuncien des de la formació política. “El nostre medi rural -afigen- es veu cada vegada amb més abandó i menys possibilitats per culpa d’un govern que no el valora. Les zones agràries han de veure com les possibilitats de supervivència desapareixen i augmenta la despoblació”.

“Els nostres agricultors i ramaders mereixen la dignificació del seu treball, i és una cosa que aquest govern no està fent, per la qual cosa fa completament impossible la supervivència mitjançant el seu treball” manifesten les fonts.

Per als populars de Requena-Utiel “els alts costos de producció i els baixos preus no permeten que el sector sobrevisca.

Si el medi rural mor, la nostra comarca mor. És el principal motor econòmic de la nostra comarca, i hem de defensar la seua supervivència”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*