El Partit Popular, liderat per Amparo Fort, governarà al costat d’Activa Xiva i VOX els pròxims quatre anys en la localitat

Post també disponible en: Castellano

Finalment seran Activa Xiva i VOX les formacions que compartiran govern al costat del Partit Popular durant els pròxims quatre anys en la localitat amb una alcaldia que serà ostentada per Amparo Fort, qui ja a primers d’aquesta setmana avançava a tucomarca.com el seu desig de conformar “un govern de qualitat que done estabilitat a Xiva durant aquesta legislatura i la retorne al lloc que es mereix”. 

Com es recordarà, dels 17 edils que conformen el plenari local, la candidatura del Partit Popular va ser la que més va obtindre, concretament sis, seguida del PSPV-PSOE amb tres edils, Activa Xiva va obtindre 2 regidors, ADUC dos representants; Compromís dos edils, VOX un regidor i Vinchi un regidor. Pel que el pròxim govern de la localitat estarà conformat pels 6 edils del PP al costat dels 2 d’Activa Xiva i a un de VOX.

El cap de llista de la formació que més vots i regidors va obtindre en les passades eleccions municipals a Xiva, Amparo Fort, ja va avançar a més dies arrere el seu desig que siga “com siga la composició del govern municipal, siga una legislatura en la qual totes les forces polítiques ens respectem, ens sentim còmodes, no hi haja enfrontaments i puguem treballar amb educació i respecte, ja estiga cadascuna d’elles en el govern o en l’oposició”.

En virtut del pacte subscrit, el Partit Popular administrarà les àrees d’Hisenda, Personal, Urbanisme i Assumptes Socials; mentre que Activa Xiva tindrà sota el seu càrrec les regidories de Contractació, Serveis Públics, Esports, Cultura, Patrimoni i Festes. Finalment, l’edil de Vox tindrà al seu càrrec les àrees d’Agricultura i Medi Ambient, tal com ha transcendit aquest divendres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*