La III edició del Gir Moscato es presenta a Xest

Post també disponible en: Castellano

L’organització de Gir Moscato ha tornat a triar a Xest com a lloc per a presentar l’edició 2023 d’aquest esdeveniment esportiu, que pretén posar en valor la tradició vinícola i els atractius turístics de la comarca i que celebrarà les seues quatre etapes els pròxims dies 10, 11, 17 i 18 de juny, en les localitats de Godelleta, Iàtova, Xiva i Xest.

Ahir, dijous 8 de juny, els responsables del Gir Moscato, Gador Martín i Javier Montaner, de l’empresa Hemon, van explicar els detalls de la present edició i van fer el balanç de la de 2022, projectant vídeos resumeixen de cada etapa. “Aquest esdeveniment va nàixer de la fusió de les nostres dues passions, el ciclisme i els esdeveniments, i de l’arrelament amb la nostra terra; d’ací el lema de la prova, Amor pel nostre. Hui presentem la tercera edició i podem dir que en aquest temps s’han sumat més de 1.600 ciclistes participants en totes les etapes, de 8 nacionalitats, com a Gran Betraña, l’Aràbia Saudita o França”, apuntava Martín.

Tal com van explicar des de l’organització, en aquesta edició es presenten els mateixos recorreguts, excepte a Godelleta, que a causa d’una obres s’ha modificat lleugerament, i s’avancen les dates per a evitar restriccions de trànsit. “Com a novetat, enguany invertirem més en imatge i xarxes, per a promocionar més als municipis; per això inclourem en els vídeos resumeixen de cada etapa atractius de les poblacions, incloent-hi edificis emblemàtics, perquè aquestes poblacions es puguen beneficiar no sols a nivell esportiu, sinó en l’àmbit cultural i turístic. Volem continuar promovent la comarca de la Foia de Bunyol, que cada vegada vinga més gent i l’impacte econòmic siga major, és una zona molt bonica, amb carreteres tranquil·les, ports de muntanya i recorreguts molt atractius i duros”, explicava Montaner.

A la presentació van assistir els principals patrocinadors de l’esdeveniment, entre els quals s’inclouen l’Ajuntament de Xest, representat pel regidor d’Esports, Paco Llorens, i l’alcalde, José Morell, així com representants de la Fundació cajacheste, de Cellers Reymos i dels Ajuntaments d’Iàtova i de Godelleta, entre altres entitats i empreses. 

Després de la presentació de les etapes es van revelar els dissenys dels mallots i es va fer lliurament dels respectius models als patrocinadors.

Les quatre etapes del Gir començaran a les 10.00 i la de Xest serà l’última, amb eixida en el Celler Xest Agrària. Tota la informació de l’esdeveniment està disponible en la web www.giromoscato.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*