El Picanya se impone por 3 goles a uno al CD Cheste

Partit molt complicat per als chestanos que van necessitar més artilleria per complicar-li la vida a tot un Picanya a casa seva. Van començar el partit pressionant a dalt i tenint ocasions, però un gol a la contra els va deixar desanimats i tocats. Els locals van començar a dominar, tenint ocasions amb pilotes a l’esquena. I als 30 minuts de partit els locals van donar el primer cop que obria el marcador.

A la segona part els chestanos van sortir decidits a empatar el partit, però un gol imparable al 50 els deixaria encara més tocats.

Els blaus van lluitar per retallar distàncies però el cansament els va passar factura i es trencaria el partit. Al 70 ‘, un error defensiu els costaria el tercer que els deixaria ja pràcticament sense opcions.

Al final, en l’últim minut aconseguirien els de Tomás retallar gràcies a un penal, però que lamentablement els serviria de poc, ja que era l’última jugada al 92 ‘, i que consolidava el 3-1 al marcador al final.

Amb aquest marcador, el CD Xest queda sisè amb 21 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks