El CD Turís signa un empat contra el Mislata a casa (1-1)

Post també disponible en: Castellano

Els turisanos van plantejar un partit contra un rival dur i difícil, i el pla no els va començar a anar massa bé, van tenir dificiltades per arrencar, i és que en només 20 minuts els rivals, Mislata, van aconseguir posar-se per davant amb un gol de Raúl Martínez a pilota aturada. I es que els de Mislata toquen molt bé i no els crema la pilota als peus

El partit no es va posar ni de bon tros com Miguel Guzmán tenia planejat, però sense posar-se nerviosos i jugant com més o menys havien entrenat. A poc a poc van aconseguir anar fent-li mal als rivals i al final van aconseguir tornar l’empat al marcador abans d’anar-se’n al descans, el que era molt important, sobretot moralment. De fet els visitants no van tornar a veure porteria; però, els vermells encara van tenir diverses més.

A la segona part va ser ja més vermell el color del partit, pràcticament local després d’avançar la pressió i robar pilotes amunt, d’acord arribaven els minuts finals, els locals anaven posant contra les cordes als de Mislata.

Els de Mislata només van tenir en la segona meitat un corner que Manel sense problemes aclaria. I a punt de finalitzar la trobada hi va haver una llum que va estar a punt d’il·luminar als locals: l’expulsió Iosue amb doble groga (l’anterior al 70 ‘) i això va deixar als turisanos amb un més sobre el verd, però clar , gairebé sense temps de reacció.

En el 90 els de Miguel Guzmán van tenir l’última oportunitat però la fusta va rebutjar la pilota, de manera que el partit va agonitzar i va acabar consolidant-se un nou empat a casa.

El Turís queda desè amb 16 punts a l’espera de la resta de la jornada. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*