El ple de Riba-roja felicita al club de tenis, al club de pilota, a la seua escola i a l’entrenador pels èxits aconseguits

Post també disponible en: Castellano

Es reconeix la labor dels clubs esportius de la localitat

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus grups polítics felicitar el club de tennis de la localitat, al club de pilota valenciana, a la seua escola ia un dels seus entrenadors pels èxits aconseguits durant el present any 2020. la felicitació no només es realitza pels èxits aconseguits sinó també per la tasca desenvolupada durant aquest període de temps.

La resolució aprovada pel ple municipal ha comptat amb el suport de tots els grups polítics amb representació municipal, és a dir, el PSPV, el Partit Popular, Ciutadans, Compromís, Esquerra Unida, Podem i Vox. L’acord plenari se suma a les felicitacions que durant els últims mesos s’han estès a altres entitats i esportistes de la localitat pels seus èxits, col·lectius i individuals.

La felicitació de ple de Riba-roja de Túria es dirigeix ​​a el club de tennis de Riba-roja de Túria per l’ascens a primera divisió autonòmica en la categoria femenina que va aconseguir el passat 20 de setembre d’aquest any. A més, es fa extensible a el club de pilota, a la seua escola premiada en la XXIX del dia de la pilota valenciana per la consecució de dos bronzes en els Jocs Escolars Comunitat Valenciana (JECV) de escola i corda en la temporada 2019/2020.

El ple fa també un reconeixement a un dels entrenadors de club de pilota Santiago Navarro Saragossa, que va ser guardonat com a millor entrenador en aquesta disciplina esportiva valenciana. Cal recordar, a el mateix temps, que Santiago Navarro és, en l’actualitat, regidor i portaveu del grup de el Partit Popular.

“Traslladar les felicitacions a el club de tennis de Riba-roja de Túria i a el club de pilota Riba-roja, a la seva escola i al seu entrenador, per la seua participació amb notable èxit en la formació, desenvolupament dels esportistes esmentats i animar-los des d’aquest ple municipal perquè seguixen exercint amb tanta dedicació “, s’afirma en la resolució aprovada per unanimitat per tots els partits polítics.

El ple subratlla que els èxits individuals, tant en la seua vessant d’assoliment de títols com en l’obtenció de grans objectius “tenen un component de satisfacció i orgull a nivell individual però també reflectixen el treball, la dedicació i la constància dels clubs del nostre municipi que són l’exponent visible d’l’entramat esportiu “. Per això, continua el text, el nom de Riba-roja de Túria “arriba als nivells de promoció i reconeixement de la qual ens sentim orgullosos i partícips”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*