El sacerdot de Benaguasil Don José Peiró compleix 100 anys d’edat 

Post també disponible en: Castellano

El Vicari Episcopal va presidir ahir la missa d’acció de gràcies en el seu honor.

El veí de Benaguasil i rector, Don José Peiró, va celebrar ahir amb els feligresos, familiars i companys sacerdots els 100 anys d’edat complits el passat 10 de març amb una missa a l’església parroquial, presidida pel vicari episcopal.

En la mateixa va participar també l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, qui en nom de tot el municipi va felicitar Don José pel seu 100 aniversari, i li va reconéixer la gran faena apostòlica realitzat durant els més de 75 anys de sacerdoci i de tota una vida de lliurament a Benaguasil i en les parròquies que ha estat.

En agraïment per ser un exemple d’experiència de tota una vida dedicada a ajudar als altres i a predicar la paraula de Déu amb una dedicació i treball encomiable, l’alcalde li va entregar un pergamí, la seua partida de naixement i la medalla de Benaguasil, al mateix temps que va anunciar que en els pròxims dies ho faran Fill Predilecte de Benaguasil. 

Al final de l’ofici religiós, Sr. José va rebre nombroses mostres d’afecte per part dels assistents a l’eucaristia que es van acostar a saludar-li i felicitar-lo amb motiu dels seus cent anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*