El PP de Bunyol, liderat per Virginia Sanz, inicia les converses per a conformar un govern estable a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Virginia Sanz, la candidata a l’alcaldia de la formació que més vots ha collit aquestes eleccions municipals a Bunyol, el Partit Popular, ha confirmat a tucomarca.com l’inici de les converses amb la resta de forces polítiques de la localitat encaminades a obtindre un govern que garantisca l’estabilitat municipal per als pròxims quatre anys.

Virginia Sanz ha explicat que la primera formació amb la qual s’han reunit ha sigut “Esquerra Alternativa de Bunyol, IAB, amb qui hem tingut una trobada molt cordial i en molt bon to”, en paraules de la candidata a l’alcaldia bunyolense. 

“La veritat és que ha sigut fàcil conversar amb ells”, tal com ha confessat el cap de llista dels populars bunyolenses, qui ha subratllat que les converses amb IAB “van ser en tot moment en un to molt cordial, molt positiu i bo; i aquesta vesprada esperem el mateix amb X Bunyol, amb els qui ens reunim hui dijous”. 

De la reunió entre els populars i IAB, Virginia Sanz també ha destacat que tots dos són “dos partits que encara que no tenim una afinitat ideològica, la nostra idea és poder fer una afinitat per Bunyol, i el mateix li direm hui a X Bunyol”. 

Virginia Sanz ha insistit que acaben de “iniciar les converses; ahir vam parlar amb uns, hui ho farem amb uns altres; i a partir d’ací l’equip decidirà”; pel que també ha avançat que els populars no parlaran “amb cap altra formació més —en al·lusió a PSPV-PSOE i EU— fins que no tinguem definit en el nostre partit qui estarà dins del govern municipal. Per tant, de manera prioritària, no parlarem amb PSOE ni EU”, ha finalitzat Virginia Sanz.

Com ja va avançar tucomarca.com durant la vetlada electoral del passat diumenge, el Partit Popular va obtindre 1.746 vots (el 32,18% dels vots emesos) i cinc regidors; la segona formació més votada va ser X Bunyol, que va obtindre 988 sufragis (18,21%) i 2 regidors; seguida en tercer lloc del Partit Socialista amb 972 vots (17,91%) i dos regidors; IAB amb 773 vots (14,24%) i dos regidors; mentre que EU va rebre 740 vots (13,64%) i també dos regidors.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*