Ricardo Gabaldón (PP) tendeix la mà als membres de l’oposició per a treballar per Utiel durant els pròxims 4 anys

Post també disponible en: Castellano

El Popular Ricardo Gabaldón (PP) serà Alcalde d’Utiel després de guanyar les eleccions amb una àmplia majoria absoluta en obtindre 10 regidors

El Partit Popular  encapçalat per Ricardo Gabaldón va obtindre 10 regidors enfront dels 7 del PSOE, la resta de candidatures que es presentaven en el municipi no van obtindre representació institucional.

 Sobre el resultat “cal ressaltar que no sols són els millors resultats de la història del Partit Popular d’Utiel, sinó també del municipi en tindre una diferència d’uns 450 vots respecte al resultat de les anteriors eleccions,fregant així els 11 regidors” afirmen els populars d’Utiel.

El que serà nou alcalde , tendeix la mà als membres de l’oposició, per a treballar durant els pròxims 4 anys per Utiel, d’aquesta manera espera poder comptar amb tots per a demostrar que el que interessa és el futur d’Utiel i els seus llogarets.

Els components de la llista del Partit Popular d’Utiel que representaran a l’Ajuntament d’Utiel durant els pròxims 4 anys són els següents:

  1. Ricardo Gabaldón 
  2. Irene Remedios Tello
  3. Carmina Febre 
  4. Aitor Iniesta 
  5. Rubén Murcia 
  6. Paloma Villar
  7. Ricardo Febre 
  8. Rocío López
  9. José Luis García 
  10. Juan Manuel Ortolá

Informa: Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*