El PRya sol·licita en el ple que es repare la pista de skate del poliesportiu de Requena

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets han sol·licitat en el passat ple labors de manteniment i reparació en la pista de skate situada en el poliesportiu de la ciutat.

El skatepark de Requena, consta d’un quarter, un manual pad i un funbox baixet que inclou un calaix i barana de secció circular. Els tres mòduls estan instal·lats sobre una antiga pista de patinatge situada dins del Poliesportiu Municipal.

“Diversos usuaris, en la seva majoria xavals, s’han dirigit al Partit de Requena i Llogarets per a comunicar-nos els desperfectes que hi ha en aquestes instal·lacions, en la seua majoria fruit de l’ús continuat de la pista i alguna cosa que entra dins de les labors de manteniment, les quals no s’havien produït fins a aquesta data”, segons el PRyA.

“A més, el sòl del recinte, el qual s’utilitzava anteriorment com a pista de patinatge, també presenta esquerdes i romps fruit del pas del temps. Instal·lacions com les del skatepark són molt utilitzades per nens i joves, per la qual cosa cal tenir un tracte especial amb elles, no sols per la seva seguretat, sinó també per a garantir el seu entreteniment i la seua pràctica esportiva”.

“Des del Partit de Requena i Llogarets estem per a ajudar a tots, també a nens i joves, per això els animem a traslladar-nos qualsevol petició o suggeriment que creguin convenient”.

“Des de la petició de reparació i manteniment efectuada pel Partit de Requena i Llogarets en el ple, farem un seguiment de les labors de reparació perquè es facin com més aviat millor perquè els usuaris puguin continuar utilitzant el skatepark de Requena amb tota normalitat d’una manera segura”, han finalitzat des del PRyA.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*