El PP de la Pobla de Vallbona denuncia que l’ajuntament continua sense assumir l’augment de preus del menjador de l’Escola Infantil Municipal

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.

Post també disponible en: Castellano

La portavoz del PP de La Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles.
La portaveu del PP a La Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles.

Els populars van presentar de manera conjunta amb Ciutadans una moció en el passat ple perquè l’Ajuntament assumeixi el cost del 20% d’augment del preu del menú escolar de l’Escola Infantil Municipal Jaume I

Contelles: “Malgrat que l’equip de govern liderat per Compromís va votar a favor de la moció presentada per l’oposició, a dia d’avui, segueixen sense donar solució al problema

Després de denunciar el mal a les famílies, vam prendre la iniciativa i vam proposar que s’assumeixi el cost amb caràcter retroactiu. Seguirem insistint perquè compleixin amb les famílies el compromís que van adquirir en el ple

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona denuncia que l’Ajuntament segueix sense assumir l’augment de preu del menjador de l’escola infantil municipal. Els populars han recordat que en el ple celebrat el passat 11 d’octubre van presentar de manera conjunta amb Ciutadans una moció perquè l’Ajuntament assumeix el cost del 20% d’augment del preu del menú escolar de l’Escola Infantil Municipal Jaume I.

Per a la portaveu, Mari Carmen Contelles, “malgrat que l’equip de govern liderat per Compromís va votar a favor de la moció presentada per l’oposició, a dia d’avui, segueixen sense donar una solució al problema.”

“Després de denunciar el mal a les famílies, vam prendre la iniciativa i vam proposar en el ple que es assumís el cost amb caràcter retroactiu. Davant la preocupant passivitat mostrada per la coalició formada per Compromís, PSPV, CPO i EU, seguirem insistint perquè compleixin amb les famílies el compromís que van adquirir en el ple “, ha subratllat la portaveu.

Tal com es descriu en la moció aprovada per unanimitat, a partir de l’1 d’octubre el preu del menjador escolar de l’escola infantil s’incrementava fins als 7,05 euros diaris, més d’un 20% més que el curs anterior.

Per Contelles, “un increment desproporcionat que ha causat molt malestar a les famílies afectades que fins i tot van iniciar una recollida de signatures per protestar i demanar que es subvencionés l’augment de preu. Una reivindicació que portem al ple i va ser acceptada per Josep Vicent Garcia i els seus socis de govern”

La moció aprovada contemplava també que l’import que paguen els usuaris i usuàries sigui de 5,83 € diaris, aplicant les mesures correctores amb caràcter retroactiu a l’entrada en vigor de nou preu, des l’1 d’octubre de 2018.

Tal com assenyala Mari Carmen Contelles, “a dia d’avui les famílies estan pagant les conseqüències d’un contracte eventual del servei després de quedar deserta la licitació anual. Estan repercutint directament a les famílies les condicions que la contractista actual s’ha imposat per fer-se càrrec del servei durant quatre mesos. Pujar el preu més d’un 20%.”

“Per aquest motiu en la moció també incloem un punt d’acord perquè es mantingui el preu anterior mentre duri l’eventualitat de la contractació actual i s’adjudiqui el contracte anual pertinent”, ha asseverat la portaveu.

Per concloure, Contelles ha criticat “l’absoluta desinformació a les famílies afectades i les contradiccions mostrades per l’equip de govern. No entenem que l’alcalde inclogués en la moció la petició d’un informe a intervenció per assumir el cost quan en el debat de la mateixa, el seu regidor d’educació, Regina Llavata, va assegurar per a sorpresa de tots que durant el mes de setembre l’Ajuntament ja es va fer càrrec de l’increment. Si ho han fet un mes de manera legal, ho poden fer quatre mesos més, però segueixen sense prendre cap mesura “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*