El PP de Requena denuncia que en quatre anys “no s’ha fet res a la Casa dels Pedrón”

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Requena denuncia “la falta de compromís de l’equip de govern de Mario Sánchez amb el turisme del nostre municipi. Van prometre rehabilitar la històrica Casa dels Pedrón però fins al moment no s’ha realitzat cap mena de reforma que puga garantir que a la fi d’aquesta legislatura estiga situat el CDT(Centre de Turisme) promés fa quatre anys”, afirmen des del partit.
“Una vegada més veiem com l’equip de govern no compleix, per molt que intente fer veure el contrari. Aquests quatre anys han passat debades per a aquest equip de govern que no ha sigut capaç de complir la seua promesa de rehabilitar una de les cases més importants del centre històric de Requena, en desús des de fa uns vint anys”, diuen els populars.
El govern de Mario Sánchez “de nou no compleix la seua paraula. Les seues promeses electorals com veiem només serveixen per a portar-los a la majoria absoluta, però una vegada passats els anys que dura la legislatura les seues promeses estan igual o pitjor que abans que les realitzaren”, conclouen les fonts. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*