El PP demana una reunió urgent perquè el govern autonòmic “assumeixi i posi en marxa” el transport comarcal entre centres ocupacionals

Stephane Soriano (PP Bétera).
Stephane Soriano (PP Bétera).

Post també disponible en: Castellano

El passat dia 8 d’octubre va tenir lloc una reunió telemàtica i presencial a la Mancomunitat Camp de Túria per abordar la idea de govern de la Mancomunitat de posar en marxa un transport comarcal, la competència no tenen els ajuntaments, entre els centres ocupacionals que la Generalitat Valenciana té oberts a la nostra comarca.

“En el transcurs de la reunió es va plantejar per part de diversos municipis del dubte sobre la legalitat de la delegació de competències sol·licitada per part de la Mancomunitat en matèria de transport al no tenir els ajuntaments aquesta competència delegada i existir informes en contra d’aquesta proposta “, segons els populars.

“Algun ajuntament va fer referència als informes dels habilitats nacionals dels seus respectius ajuntaments que determinaven la impossibilitat de dur a terme una delegació d’una competència impròpia dels municipis i que tampoc havia estat plantejada per la Generalitat Valenciana amb la corresponent dotació de mitjans materials , econòmics i humans per a la realització de la mateixa “.

“Per part de la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines es va arribar fins i tot a realitzar afirmacions molt greus en el transcurs de la reunió en relació als informes dels secretaris i interventors municipals”.

En paraules dels portaveus comarcals populars “com a representants municipals, hem d’exigir, governi qui governi, que cada administració assumeixi les competències que li corresponen i en cas de delegar algunes d’elles, la dot de recursos materials, humans i econòmics. No pot ser que la Generalitat Valenciana pretengui que actuem de caixers automàtics com ho fa amb la Diputació de València “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*