El PP exigeix ​​informació “sobre les deixalles de la pandèmia” que volen “emmagatzemar, tractar i eliminar” a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

“El nostre partit, a l’igual que els ciutadans del nostre municipi, s’assabenta per la premsa de la inquietant notícia que part de les deixalles que ha generat aquesta pandèmia van a acabar emmagatzemant, tractant-se i eliminant-se en el nostre poble. La manca de transparència i claredat en aquest tema brilla per la seua absència. o ho han ocultat, o no ho sabien. en tots dos casos preocupant. Fins al dia d’avui no hi ha hagut una resposta satisfactòria a la ciutadania per part de tripartit, ni a Bunyol, ni a València “, segons han fet constar des del Partit Popular buñolense.

“És per això, que exigim que l’Ajuntament de Bunyol, especialment alcaldia, com a responsable màxim del nostre municipi, informe sobre què és el que es va a realitzar aquesta empresa. És un tema molt important, com per deixar-lo en mans d’interessos de tercers. a més, parlem d’una empresa que crearà molt pocs llocs de treball i l’impacte ambiental pot molt ser negatiu en cas d’incompliment “, han afegit.

“Els nostres polígons han de ser coneguts per un altre tipus d’empreses. La gestió dels polígons del nostre ajuntament sense PGOU i amb unes normes Subsidiaras dels anys 90 deixa molt a desitjar. No podem permetre que a Bunyol només vingui el que ningú vol”, han finalitzat des del PP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*