El PP mostra el seu suport a les mesures sanitàries adoptades a Bunyol davant de l’agreujament de la pandèmia a la localitat

Post també disponible en: Castellano

“Aquests dies els Populars de Buñol hem mantingut el contacte amb els diferents col·lectius del poble, com amb els portaveus d’altres grups polítics. Davant de la gravetat de la situació hem mostrat el nostre suport a les mesures sanitàries necessàries per a detindre l’expansió del virus a Bunyol.

D’una banda, a causa de la situació meteorològica i epidemiològica considerem que haguera sigut oportú com a mesura de la suspensió de les classes el dia 7 i 8 de gener. A més, el dissabte demanem la suspensió de les classes el dilluns 11 i dimarts 12 com a mesura de prevenció i contenció del virus, agreujat per les condicions metereológicas tan adverses a les que es veuen exposats els xiquets i xiquetes i les persones de risc que cuiden d’ells.

D’altra banda, el grup Popular veu necessari millorar la comunicació de l’ajuntament i la coordinació amb la Generalitat Valenciana. A causa de la confusió i incertesa que tenen molts ciutadans del nostre poble s’han de donar dades precises. S’ha de saber amb claredat la situació del nostre poble per a poder desenrotllar la labor econòmica i social, respectant sempre les mesures de seguretat, amb convicció i sense temors excessius.

Per tot això i, especialment si es fa efectiu el tancament perimetral, tenen la nostra mà estesa per a qualsevol necessitat en estos moments tan crítics”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*