El PRyA demana la reparació d’un camí de Hortunas amb perill de bolcada per als tractors

Post també disponible en: Castellano

El Secretari d’Agricultura del PRyA, Luis Angel Morales Caro, exigeix la reparació de camins del municipi de Requena

Des del Partit Requena i Llogarets continuem insistint al govern socialista de Mario Sánchez i Podemos, que d’una vegada per sempre complisca amb la seua obligació i realitze labors de manteniment en els camins del municipi. 
En aquesta ocasió demanem que camins com aquest, situat en la pedania de Hortunas, prop de la pista principal a l’altura dels Pinastres, per on passen diàriament agricultors amb el perill que comporta per a ells. Aquest camí presenta sots i regueres que, no sols dificulten el pas, si no que també representen un perill de bolcada per als tractors. 
Des del Partit de Requena i Llogarets també volem denunciar la dificultat per a accedir a les seues parcel·les dels agricultors que tenen els seus terrenys per aquesta zona de Hortunas, una cosa de la qual són coneixedors el govern de PSOE i Podemos i segueixen sense fer res. 
Camins en mal estat com aquest de Hortunas, els trobem per tot el municipi sense que el govern socialista de Mario Sánchez tinga cap iniciativa per a procedir a la seua reparació. 
Des del Partit de Requena i Llogarets no entenem com un alcalde que fa gala de tindre superàvit no procedeix a la reparació d’una cosa tan demandada pels ciutadans com són els camins.
Cal destacar que el superàvit de l’Ajuntament s’ha generat amb l’estalvi de diners any rere any per no gestionar els pressupostos municipals, és a dir, per no gastar aqueixos diners en serveis públics com poden ser els camins, la neteja viària o el manteniment de la via pública. 
L’alcalde socialista Mario Sánchez ha tingut temps suficient per a establir un sistema de reparació i manteniment de camins i és per tot això que, des del Partit de Requena i Llogarets, exigim al govern de PSOE i Podem que procedisca a reparar aquest camí de Hortunas i la resta de peticions que té per atendre de tot el municipi d’una vegada per sempre. Un govern està per a donar solucions, no per a crear problemes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*