El PRyA denúncia que els pressupostos municipals per a 2022 de Requena no solucionen els problemes dels llogarets

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets volem denunciar que els pressupostos municipals per a 2022 aprovats per PSOE i Podemos no beneficien en res als llogarets i no solucionen els problemes que vénen arrossegant des de fa anys.
Com en anys anteriors, des del PRyA volem destacar que per part del govern socialista no s’ha consultat als alcaldes pedanis ni als veïns dels llogarets perquè expressen els seus suggeriments sobre les mancances de les seues poblacions.
Aquests són els motius pels quals el PRyA considera que els pressupostos municipals no són bons per als llogarets:

1° Des de la nostra formació portem anys dient-li a l’alcalde de Requena, sense que ens faça cas, que, per a evitar desigualtats en el repartiment de les partides per a despeses corrents en els llogarets, aquest hauria d’haver-se realitzat sobre la base d’un càlcul que contemplara no sols als habitants, sinó també als habitatges situats en cada llogaret.

2° Un any més s’obliden de la “Font dels Bruns”, la qual necessita una intervenció urgent donat el perill que genera per als usuaris.

3° Considerem insuficient la partida econòmica per al manteniment de les vies públiques dels llogarets, la qual cosa no té sentit si tenim en compte que moltes de les nostres pedanies fins i tot tenen carrers de terra, que manquen de voreres o amb l’asfalt en molt mal estat, conseqüència de la deixadesa del govern municipal al llarg dels anys.

4° Quant a la despoblació que pateixen els llogarets, tampoc s’estableixen les bases amb aquests pressupostos per a un Pla Municipal de Repoblació. En el ple li recordem a l’alcalde que en 2020 es va aprovar una moció del PRyA per a combatre la despoblació amb mesures com a incentius fiscals o facilitar la construcció de nous habitatges per a atraure població, la qual no s’està duent a terme pel govern socialista incomplint així un mandat del ple.

Tot l’anterior és una part dels motius pels quals aquests pressupostos municipals per a 2022 de PSOE i Podemos no són bons per als llogarets de Requena i no solucionen els problemes que es vénen arrossegant des de sempre, per això des del PRyA no serem còmplices del mal govern i la deixadesa amb les nostres pedanies.
Els motius citats anteriorment i molts altres que no entrarem a descriure per la seua quantia, són els que ens han portat a votar en contra. Aquests no són els pressupostos que el Partit de Requena i Llogarets hauria elaborat per a solucionar els problemes dels llogarets.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*