Dues persones resulten ferides en encastar-se el seu vehicle contra un habitatge en la ‘costa Roya’ de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Dues persones han resultat ferides aquest dissabte al matí en encastar-se el vehicle en el qual viatjaven contra un habitatge del carrer Ruiz Pons de Bunyol, coneguda popularment en el municipi com la costa ‘Roya’, tal com ha confirmat l’alcaldessa del municipi, Juncal Carrascosa.

El succés, que ha motivat el tall d’aquesta via mentre s’ha atés els accidentats, ha tingut lloc al voltant de les onze del matí d’aquest dissabte quan el vehicle, per causes que encara es desconeixen, s’ha encastat contra una dels habitatges situats a l’altura del número 45 del carrer Ruiz Pons, sense que cap dels veïns d’aquest habitatge o de les confrontants hagen resultat ferits.

Al lloc de l’accident s’han desplaçat unitats de la Guàrdia Civil, Policia Local i de Bombers, així com una unitat del SAMUR que ha traslladat conscients a les dues persones ferides fins a l’Hospital de Manises.

Encara que la identitat i l’edat de tots dos ferits no ha transcendit, l’alcaldessa de Bunyol si que ha confirmat que totes dues persones són residents en la veïna localitat de Iàtova.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*