El PRyA denúncia que la piscina de la pedania requenense de Roma continua tancada

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets volen “denunciar públicament la situació que estan patint en la pedania requenense de Roma amb la piscina municipal situada allí”. 
“Estem en els últims dies del mes de juliol i els veïns del llogaret de Roma no poden gaudir de la piscina municipal del llogaret per no estar oberta al públic”. 
“Primer van ser els retards per part del govern socialista de Mario Sánchez en la contractació de les empreses que havien de gestionar les piscines dels llogarets i ara, a la fi del mes de juliol, l’empresa adjudicatària de la piscina de Roma continua sense procedir a la seua obertura”.
“És més, aquesta piscina continua sense condicionar i sense omplir d’aigua per a procedir a la seua obertura. Des del Partit de Requena i Llogarets no podem entendre aquest retard de més d’un mes en la seua obertura Quan la pensen obrir, a la tardor?”. 
“Com sempre, des del govern socialista de Requena donen la callada per resposta, de veritat no té res a dir sobre això l’alcalde Mario Sánchez?
El govern municipal més ampli de la història amb 14 regidors de lis 21 que componen la corporació, 5 d’ells alliberats i cobrant els sous més alts de la història que ha cobrat un polític a Requena, perquè cal recordar que li’ls van pujar al principi de la legislatura, una vegada aconseguida la majoria absoluta, perquè encara així i amb tot això, el govern de PSOE i Podemos demostra una falta de gestió i un bloqueig en el funcionament normal de l’Ajuntament sense precedents”.
Des del Partit de Requena i Llogarets exigen “al govern socialista de Mario Sánchez l’obertura immediata de la piscina municipal de Roma per a ús i gaudi dels veïns i visitants del llogaret”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*