L’Ajuntament de Benaguasil sol·licita a la Generalitat Valenciana la cessió de dues parcel·les de la seua propietat per a situar aparcaments urbans perimetrals

DOBLE 044

Post també disponible en: Castellano

En cas d’obtindre el vistiplau de l’administració autonòmica Benaguasil comptaria amb 4 aparcaments i una capacitat de 160 places.
L’Ajuntament ha iniciat els contactes amb la Generalitat Valenciana per a sol·licitar la cessió per part de l’administració autonòmica de dues parcel·les situades al Carrer Fra Luis Amigó i Carrer Llíria.
Totes dues parcel·les sumen un total de 3.000m2 el que permetria al municipi albergar 100 noves places per a vehicles a través d’aparcaments perimetrals urbans.
Fa unes setmanes l’Ajuntament de Benaguasil i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer signaven un acord de cessió del solar propietat de l’entitat agrària situat al Carrer Palau que una vegada superat els tràmits administratius començarà a ser condicionat i des del consistori s’està treballant en la signatura d’un acord amb els propietaris d’un solar al Carrer Basseta. En cas d’obtindre el vistiplau de la Generalitat Valenciana, el municipi comptaria amb 4 ubicacions d’aparcaments perimetrals amb una capacitat total per a 160 places
En paraules de l’alcalde Ximo Segarra “el nostre objectiu és poder aconseguir la millora de la mobilitat a Benaguasil i donar resposta a una necessitat ciutadana creixent en els últims anys. Amb la cessió del solar del Carrer de Llíria es donarà resposta a una demanda veïnal d’una zona que ha crescut en els últims mesos amb l’arribada de nous veïns en diverses finques que estaven paralitzades molts anys i amb la cessió del solar del Carrer Fra Luis Amigó situat al costat de l’estació de MetroValencia millorarem la demanda d’aparcaments per a qui usen el transport públic per a desplaçar-se fins a València. Esperem comptar amb el suport de la Generalitat Valenciana a la proposta plantejada pel nostre municipi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*