El PRyA denúncia un retard de 8 mesos en l’obra de rehabilitació de la pista d’atletisme

Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.
Es podran presentar les sol·licituds fins al 24 de novembre als Serveis Socials Municipals.

Post també disponible en: Castellano

Des del PRyA exigen “al govern socialista de Mario Sánchez que done explicacions als requenenses sobre els motius en el retard de les obres de la pista d’atletisme“.

“Fa un any que van començar les obres de rehabilitació de la pista d’atletisme de Requena, les quals haurien d’haver conclòs el mes de novembre. Doncs bé, 8 mesos després de la previsió de finalització de l’obra, aquestes segueixen sense concloure”, segons el PRyA. 

Des del PRyA volen “fer públic que els retards en la finalització d’obres són constants amb el govern socialista de Mario Sánchez, incomplint-se així els contractes signats per a l’execució d’aquestes”. 

“Però els més afectats són els requenenses, que no poden utilitzar la pista d’atletisme després de mesos de retard en l’obra i, el més denigrant, és que el govern de PSOE i Podemos guarda silenci sense donar la més mínima explicació als usuaris d’aquesta pista esportiva”. 

Des del PRyA sol·liciten “informació a l’Ajuntament a principis d’enguany i ens van dir que en breu estarien acabades les obres de la pista d’atletisme. Veient que tot seguia igual, hem tornat a preguntar sobre la pista d’atletisme tots els mesos i les respostes sempre han sigut similars. Doncs bé, passen els mesos i els requenenses segueixen sense poder utilitzar la pista d’atletisme”.

“La inacció i el bloqueig al qual té sotmés a tot el municipi el govern socialista de Mario Sánchez és preocupant i perjudicial per als requenenses, perquè els retards en el lliurament d’obres són constants com en la reforma del parc situat al costat de l’Avinguda Reines, el rocòdrom o l’edifici annex al pavelló de Sant Antoni. La inoperància i deixadesa del govern de PSOE i Podemos perjudica els requenenses mes rere mes”.

Des del PRyA exigen “al govern socialista de Mario Sánchez que done explicacions als requenenses sobre els motius en el retard de les obres de la pista d’atletisme, quan es procedirà a la seua reobertura i les mesures que prendrà amb els responsables d’aquest retard”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*