El PRyA retreu al govern de Requena que encara no es puga utilitzar el frontó municipal per les obres del rocòdrom

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) han volgut “denunciar que els requenenses segueixen sense poder utilitzar el frontó del poliesportiu de Requena, set mesos després del començament de les obres per a construir un rocòdrom en una part d’aquest. Aquestes obres en el frontó situat en el poliesportiu municipal es van iniciar a l’agost, quan més l’utilitzaven els usuaris, una cosa a la qual el PRyA es va oposar en el seu moment”.

“Recordar que aquestes obres estan destinades a la construcció d’un rocòdrom dins del frontó, eliminant un 25% de la pista, de manera que la seva reduïda grandària dificultarà penosament la pràctica esportiva de manera considerable”.

Des del PRyA consideren que s’hauria de “haver projectat el rocòdrom en qualsevol altre lloc en comptes de destrossar el frontó més utilitzat pels requenenses en tot el municipi. A més de tot això, les obres han sofert un retard en la seva finalització de més de dos mesos, la qual cosa també ha perjudicat els requenenses a l’hora de poder utilitzar el frontó”.

“Doncs bé, ara que les obres en el rocòdrom ja es troben finalitzades, a més de que des de fa setmanes ja no afecten la pista de joc del frontó, els requenenses segueixen sense poder fer la reserva per a poder jugar al frontó quin és el motiu? Perquè des del PRyA no ho sabem, però té difícil explicació per part del govern de PSOE i Podemos”, segons el PRyA.

“Com que les obres del rocòdrom estan finalitzades i després de set mesos sense poder utilitzar aquesta infraestructura esportiva, des del Partit de Requena i Llogarets exigim al govern socialista de Mario Sánchez que permeti als requenenses poder utilitzar el frontó del poliesportiu per a poder fer esport”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*