El PRyA sol·licita la convocatòria de la Comissió Informativa de Seguretat per a tractar el tema de la Policia Local de Requena

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) han sol·licitat “la convocatòria de la Comissió Informativa de Governació, Personal, Serveis Públics i Seguretat, que és on es tracten els assumptes referents a la Policia Local, per a demanar explicacions arran de les últimes informacions que estem rebent”, segons el PRyA. 
“Aquestes informacions es van conéixer ahir en una nota de premsa d’un sindicat, fent referència a una sèrie de qüestions referents a la Policia Local de Requena”. 
Des del Partit de Requena i Llogarets sempre han sigut “molt cauts en aquests temes, perquè són referents a la seguretat de tots els requenenses, per la qual cosa la precaució a l’hora de donar informació sensible ha d’estar per damunt de tot”. 
“El PRyA és una formació amb vocació de servei públic i és el nostre deure ajudar i buscar solucions a qualsevol situació que sorgisca, en cap cas hem de consentir que l’acció o inacció del govern municipal puga derivar-se en un problema de llarga duració que perjudique a tots per igual”.
“Dit l’anterior, ens preocupa i molt la situació actual generada pel govern socialista de Mario Sánchez amb la Policia Local, és per això que la petició d’aquesta convocatòria de la comissió informativa és per a abordar tota aquesta problemàtica i exigir solucions a l’equip de govern municipal de manera urgent”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*