El PSOE de la Pobla de Vallbona elegeix a Noemí Morales candidata a l’alcaldia per a les eleccions de maig de 2023 amb l’aval del 80% dels militants 

Post també disponible en: Castellano

Morals ocupa, actualment, la Secretaria provincial de Protecció de la Infància i l’Adolescència en l’executiva del PSPV 

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha elegit a Noemí Morales com a candidata a l’alcaldia de la localitat en les eleccions municipals del pròxim mes de maig de 2023. Morales ha rebut el 80% dels avals dels militants de l’agrupació socialista en el procés de primàries que es va desenvolupar per a l’elecció del cap de cartell electoral. 

Morals ocupa, actualment, la sotssecretaria general de política municipal i comunicació en el PSPV de la Pobla de Vallbona i, a més, la Secretaria de Protecció de la Infància i Adolescència en l’executiva provincial del PSPV. La Comissió Nacional d’Ètica del PSPV va nomenar a Noemí Morales com a candidata provisional el passat 27 de setembre i, a continuació, el dia 30 la va nomenar amb caràcter definitiu. 

El procés de primàries es va iniciar a mitjan setembre amb la presentació de les candidatures per a les pròximes eleccions municipals i al qual només es va presentar la candidatura de Noemí Morales. La candidata electa va rebre el suport del 80% dels militants de l’agrupació socialista en el període de recollida i lliurament dels avals i, finalment, va ser proclamada com a candidata als pròxims comicis locals. 

Noemí Morales és llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Bellaterra, ha treballat en el sector públic i en el privat i ha estat lligada des de sempre a moviments i col·lectius socials que persegueixen la consecució dels drets i les llibertats i, ara, ha fet el pas al món de la política per a intentar aconseguir, entre altres objectius propis de les polítiques socialistes, aquells que reivindiquen aquests col·lectius. 

Morales ha destacat “l’enorme il·lusió i la responsabilitat que suposa encapçalar la llista electoral dels socialistes de la Pobla de Vallbona per a potenciar les polítiques basades en la justícia social, la redistribució de la riquesa i a garantir els drets i les llibertats bàsiques de les persones; l’accés a l’habitatge, la protecció social i la igualtat d’oportunitats han de ser sempre principis irrenunciables dels socialistes en la gestió dels recursos públics”. 

En aquest sentit, la candidata socialista a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha afegit que el PSPV “serà clau per a la formació d’un govern progressista en el municipi després dels pròxims comicis electorals i, per això, presentarem un programa electoral ambiciós i adaptat als reptes socials i ambientals que demanda l’opinió pública actualment”.

Moralón pública actualmente”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*