El PSOE de Requena valora el Pressupost municipal per a 2023

Post també disponible en: Castellano

“Des del PSOE de Requena considerem que pels mitjans oficials de l’Ajuntament només s’ha de difondre el pressupost amb les seues xifres globals, sense entrar en major detall. Per això, la interpretació política del mateix es fa des dels mitjans propis del partit.

En l’últim ple ordinari celebrat el 10 de novembre s’han aprovat els pressupostos del M.I. Ajuntament de Requena per a l’any 2023. En aquest context d’inflació que tots patim, seguirem sense pujar ni un només imposat, i ja van 8 anys consecutius, alhora que continuem reduint l’endeutament municipal. 

Es millorarà la neteja i la imatge general del municipi amb un nou contracte de neteja de caps de setmana, un nou contracte de pintura viària per a pintar tots els passos de zebra cada sis mesos i la resta de senyalització una vegada a l’any.

A més, s’augmentarà la partida de despeses corrents per a tots els llogarets i es licitarà un nou contracte d’autobús entre Requena i l’hospital amb les pedanies, que inclourà als Coixos i Els Isidros.

També s’inclou l’adquisició d’un nou vehicle per al Centre Ocupacional, la subvenció per al menjador de les escoles infantils i un increment generalitzat de les partides de serveis socials perquè ningú es quede arrere. Per descomptat, es manté la gratuïtat tant del Centre Ocupacional com del Centre de Dia per a persones majors dependents.

En els pròxims mesos s’invertirà més de 300.000€ en mesures per a afavorir l’estalvi energètic, com l’adquisició de nous fanals o la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el CEIP Lucio Gil Fagoaga.

Treballem dia a dia sense descans, sense perdre el focus en el que de veritat importa, perquè, junts, continuem avançant i puguem mirar al futur amb il·lusió”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*