El PSPV de Riba-roja reuneix centenars de persones a la presentació de la candidatura electoral del proper 26 de maig

El actual alcalde de la localidad y cabeza de lista, Robert Raga.
El actual alcalde de la localidad y cabeza de lista, Robert Raga

Post també disponible en: Castellano

El actual alcalde de la localidad y cabeza de lista, Robert Raga.
L’actual alcalde de la localitat i cap de llista, Robert Raga.

L’acte ha tingut lloc al Parc Maldonado de la localitat

El PSPV de Riba-roja de Túria ha presentat aquest passat cap de setmana oficialment als integrants de la candidatura electoral que concorrerà als comicis municipals del pròxim 26 de maig davant centenars de veïns assistents. L’acte ha tingut lloc a l’emblemàtic Parc Maldonado de la localitat i al mateix ha assistit, a més, el director general d’Emergències de la Generalitat, José María Ángel.

La llista electoral dels socialistes ha estat aprovat per unanimitat tant per la comissió executiva local com per l’assemblea de militants en un procés de primàries obertes en què es uneix l’experiència dels quatre anys de gestió al capdavant de l’ajuntament local així com la incorporació de nous integrants que reforcen nuclis claus i estratègics en sectors com l’educació, l’economia, l’esport, els serveis socials o les tradicions.

Així, els actuals sis regidors que formen part de l’equip de govern a l’ajuntament repeteixen a la llista de maig a llocs de sortida amb un ànim per mantenir el canvi que es va gestar fa quatre anys ia la qual s’incorporen noves persones com, entre d’altres , José Luis Ramos al lloc número tres, amb àmplia experiència en el món de la banca des del qual ha pogut conèixer la situació real de les famílies de Riba-roja o de les petites i mitjanes empreses.

Altres llocs a destacar són el de Zafira Pérez, mestra de professió en el col·legi públic Eres Altes; Ana Cris Folgado, en el lloc 8, una persona molt vinculada al món de les falles, el folklore i les tradicions locals; en el lloc 10 Esther Gómez, presidenta de l’associació de veïns de la urbanització Entrenaranjos, i gran coneixedora de les àrees residencials de Riba-roja; un altre nom a destacar és el de Javier García, ex esportista professional de la urbanització Masia de Traver, i amb ampli coneixement del món dels esports de base.

Finalment, cal assenyalar altres integrants de la llista electoral de Riba-roja de Túria vinculats a sectors clau com els serveis socials, amb David Barbancho; o Alfredo Pla, autònom i comerciant. Cal afegir la presència de dos periodistes, Fausto Quintanilla i Raquel Pamblanco, en una llista que es tanca amb tres referents en el socialisme de Riba-roja: els ex-portaveus municipals Julia López i Francisco Navarro i el president local durant els últims tres lustres , José Hervás.

L’actual alcalde de la localitat i cap de llista, Robert Raga, ha anat presentant un a un al resta dels integrants de la candidatura electoral, 21 membres en total, als ha que ha agraït el “compromís” amb el projecte socialista a temps que ha esbossat les línies clau que expliquen la composició de la llista electoral sota un prisma en què es uneix “experiència, joventut i cares noves” en clau de futur “per a consolidar i assentar un model de ciutat progressista”.

Raga ha elogiat la feina i la gestió desenvolupada pels regidors del grup socialista “capaços en només quatre anys de donar un canvi enorme al municipi, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions després de dècades d’estancament i endarreriment sota els governs del Partit Popular “alhora que ha incidit en un reforç d’aquesta línia de treball” amb noves incorporacions per aconseguir uns bons resultats que ens permetin seguir dissenyant un model de ciutat integrador, modern, sostenible i reconeixible per tots “.

Després de l’acte de presentació, que s’ha desenvolupat sota la mirada atenta de centenars de veïns, s’ha servit un refrigeri que ha posat el colofó ​​a la jornada.

El PSOE de Riba-roja ha acabat de perfilar les línies principals que centraran els actes de precampanya i de la campanya electoral del proper mes de maig en la qual destaquen “un porta a porta” del candidat a l’alcaldia, Robert Raga, al que explicarà la gestió que s’ha dut a terme durant aquesta legislatura en més de 1.000 llars de la localitat.

En una primera fase es duran a terme reunions i trobades amb més de 100 entitats i associacions de la localitat en què, a més d’explicar detalladament les principals accions d’aquesta legislatura, es recolliran les propostes i iniciatives aportades pel propi teixit associatiu i que , posteriorment, es recolliran en el programa electoral dels socialistes de Riba-roja.

En una segona fase, el candidat a l’alcaldia a l’Ajuntament de Riba-roja es tornarà a reunir amb les associacions i les entitats per explicar-los les propostes i idees recollides en la fase inicial i que s’hagin incorporat finalment al programa electoral del proper mes de maig, amb l’objectiu de fer-los partícips directes de les propostes amb les que els socialistes concorreran als comicis municipals.

Les entitats i associacions de la localitat amb les que es reuniran els socialistes de Riba-roja abasten diferents espectres, com el sector de l’educació, l’esport, la cultura o altres relacionats el benestar social, amb l’objectiu principal d’aprofundir i conèixer de primera mà totes les sensibilitats existents a la localitat i d’ajudar a forjar els fonaments de la societat dels propers anys.

Com a complement a aquestes reunions i contactes amb el teixit associatiu, el PSPV també té prevista la celebració de dues assemblees “obertes a la ciutadania” d’entrada lliure a qualsevol veí o veïna de Riba-roja en què podran preguntar qualsevol aspecte relacionat amb la gestió i la tasca desenvolupada al llarg d’aquesta legislatura, a més, d’aportar qualsevol idea o proposta adequada per a anys vinents. A més, aquestes assemblees “obertes” s’estendran als barris ia les urbanitzacions.

El candidat socialista a l’alcaldia, Robert Raga, ha afirmat que la pròxima campanya electoral “estarà centrada en el contacte directe amb els nostres veïns i veïnes als quals els explicarem les principals línies que hem desenvolupat en aquests quatre anys i que a simple vista es pot comprovar, amb un ànim constructiu i obert a qualsevol proposta que puguin aportar els ciutadans, una associació o qualsevol particular sense major ànim que el de millorar la vida i el benestar de Riba-roja “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*