El PSPV-PSOE de Venta del Moro treballa en una projecte per a evitar la despoblació mitjançant la implantació de sistemes d’energies renovables

Eduardo Bejar (Despoblamiento-DGobierno CV), Manuel Clemente (Portavoz PSPV Venta del Moro) y Ramiro Rivera (Diputado de área del despoblamiento).

Post també disponible en: Castellano

Manuel Clemente portaveu del grup socialista i president de l’associació “Repoblar València Rural”, aposta “clarament per la sostenibilitat i l’ocupació. A través del lloguer i/o venda de parcel·les per a la implantació de sistemes d’energia renovable i els consegüents serveis de gestió i manteniment es produeix una entrada d’ingressos i ocupació en la població a més de complir amb els objectius de l’agenda 2030”, segons ha manifestat.

“S’han realitzat contactes amb diverses empreses i persones del poble interessades per al desenvolupament d’aquest projecte innovador que permetria la subsistència de pobles en risc com a venda del moro i llogarets. Una de les empreses és la companyia Harbour Energy que està integrada per professionals que acrediten una dilatada experiència en el sector de les energies renovables i que han liderat importants projectes durant els últims vint anys, està domiciliada a Cadis, però la seua seu operativa es troba a Sevilla. A més té dependències a Madrid i en altres autonomies com a Comunitat Valenciana”, ha finalitzat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*