El públic abarrota la plaça Doctor Cajal per a gaudir dels Ballables

Post també disponible en: Castellano

Ahir, diumenge 9 d’octubre, la Banda Juvenil de l’Associació Musical La Lira va oferir un concert de Ballables en la plaça Doctor Cajal. Aquesta actuació s’ha convertit en un clàssic dins del programa de festes de la Verema i cada any atrau més assistència de públic, arribant a abarrotar la plaça.

“Ha vingut tanta gent que hem hagut d’anar a buscar més cadires”, manifestava el regidor de Festes, Raúl Mota. “Cada any els ballables tenen més participació; s’han convertit en un acte fix de les festes i a més, amb molt d’èxit”.

L’espectacle va comptar amb la participació de cantants de la localitat i de pobles veïns, els qui van interpretar diferents temes populars; com La flaca, Potser, potser, potser, Francisco Alegre, Hit the road Jack o algunes de les cançons més conegudes de Mecano. Els xics i xiques de la Verema van ser els primers a eixir a ballar i, a poc a poc, van anar convidant als seus familiars i amics a unir-se a la zona de ball.

L’acte va estar conduït per l’actriu chestana Estela Domínguez, qui també va cantar un parell de temes al costat dels més de 80 músics i músiques que ocupaven l’escenari, sota la batuta de Gustavo López Aceituno.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*