El sol lluirà per Pasqua en La Foia després d’una Setmana Santa caracteritzada per la inestabilitat

Post també disponible en: Castellano

La primera meitat de la Setmana Santa en La Foia de Bunyol-Xiva estarà marcada pel temps inestable amb nuvolositat abundant que deixarà precipitacions en la seua major part febles i al matí, que serien més destacables i podrien anar acompanyades de tempesta el dimecres. Les temperatures seran fresques, amb màximes al voltant dels 15 °C com a molt.

A partir del dijous l’atmosfera tendiria a estabilitzar-se, amb un Dijous Sant de transició, amb molts núvols però que només deixarien algunes precipitacions de matinada i temperatures en lleuger ascens.

El Divendres Sant amaneceríamos amb intervals nuvolosos però que ràpidament deixaren pas al domini del sol. Les temperatures en ascens, aconseguint els 20 °C al migdia.

El Dissabte de Gloria serà un dia totalment estable amb domini del temps assolellat i temperatures que podrien aconseguir o superar els 25 °C, a causa del gir dels vents a ponent feble fins al migdia, que entrarien les brises.

A partir d’ací la previsió té molta menys precisió, però amb els models d’aquest dimarts, cal esperar unes Pasqües tranquil·les, amb domini del temps assolellat, pas d’alguns intervals nuvolosos, sense precipitacions i temperatures molt agradables, amb màximes al voltant de 23 °C, ja que a les vesprades entrara la brisa de la mar i no deixara pujar molt més la temperatura.

Informa, Manuel Cervera Mas. Meteobunyol.com

Les dades actualitzades cada 5 minuts pots consultar-los en el seu web:

http://www.meteobunyol.com/situacion%20actual.htm

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*