L’ampliació del taller de Renfe a Bunyol el convertirà en referent a la Comunitat

Uno de los convoys de la línea C3 de Renfe.

Post també disponible en: Castellano

Així ho ha confirmat Juan Carlos Fulgencio, Responsable de Relacions Institucionals de Renfe en la Comunitat, en una reunió mantinguda este mateix matí amb Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol.

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, ha mantingut aquest mateix matí una reunió telemàtica amb el Responsable de Relacions Institucionals de Renfe a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio. El motiu inicial de la reunió era informar l’alcaldessa de les millores a l’estació i l’ampliació de taller mecànic que situat en aquesta infraestructura buñolense, encara que, com era d’esperar, també s’ha parlat de la reivindicació del nostre poble en les millores de la línia de rodalies, de l’electrificació i la doble via a la C-3.

La primer edil ha confirmat que entre les prioritats del Ministeri i la Conselleria, hi ha la millora d’aquesta línia, “que encara que suposi uns tràmits burocràtics molt lents, si van a arrencar en breu, però mentrestant demanem solucions per millorar el servei actual”.

Pel que fa a l’estació de trens de Bunyol, “el responsable de Renfe a la Comunitat ha informat de la intenció d’ampliar el taller actual i que sigui un punt referent, augmentant així l’ocupabilitat entre els nostres veïns i donant l’ús que correspon a aquesta infraestructura com a taller mecànic i electromecànic on es repararien els combois de tota la zona “.

L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta pels compromisos adquirits, entre els quals també destaca la participació en el redisseny de el Pla de Rodalies, per part de l’Ajuntament de Bunyol, juntament amb la resta de poblacions afectades, “perquè entenen que la nostra línia fèrria s’ha d’actualitzar, modernitzar-se i reduir els temps d’espera i d’arribada a la capital”, ha afegit Juncal Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*