El taller de teatre estrena l’obra La nostra Selva en l’acte inaugural de Xest Inusual

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 19 de juny, es va presentar l’obra de teatre La nostra Selva, amb un extens elenc que va actuar sota la direcció de Manuel Puchades. La posada en escena, duta a terme per Bàrbara de la Creu, amb l’ajuda de Mónica Verduch, comptava amb un total de 35 alumnes i alumnes del taller de teatre municipal de Xest. 
El regidor de Joventut i Festes, Raúl Mota, va presentar l’acte juntament amb el director de l’obra, davant el pati de butaques del Teatre Liceu abarrotat. Mota va aprofitar la seua intervenció per a avançar algunes actuacions noves que tindran lloc durant el festival Xest Inusual, posant com a exemple un espectacle de dansa que es realitzarà en una nau de garrofes. El regidor, que també va formar part de les files del taller, va enaltir en el seu discurs els valors del teatre. “El teatre ajuda molts xics i xiques a perdre les pors, les vergonyes i, sobretot et fa ser millor persona”, apuntava. Per a concloure, el regidor va convidar a tota la població a participar en Xest Inusual: “Espere que puguem gaudir d’aquests actes junts i celebrar que la normalitat ha tornat a Xest i a les nostres vides”.
Per part seua, Manuel Puchades va voler recordar-se de l’èxit d’anteriors edicions de Xest Inusual, destacant la de 2021, que va comptar amb més de 1.500 espectadors. “Amb aquesta tercera edició consagrem aquest festival, que va nàixer gràcies a la idea del regidor de Joventut, com un projecte que pretén fer arribar el teatre a tothom a través de llocs poc convencionals, destacava Puchades. “El pròxim dia 3 de juliol donarà principi el festival amb una obra molt ben treballada i que ningú hauria de perdre’s. A més, enguany la programació comptarà amb companyies d’altres llocs del territori espanyol: País Basc, Illes Balears, Catalunya, Madrid i òbviament, Comunitat Valenciana. Dins d’aquest cicle d’actuacions podrem veure teatre, teatre breu, dansa, circ, i molt més”.
Abans de donar pas a l’obra La nostra Selva, Puchades i Mota van agrair el seu treball a totes les persones que fan possible que les obres tiren avant i es van recordar de totes les que han passat pel taller en els seus més de 20 anys de trajectòria.
L’obra, inspirada en la història del Llibre de la Selva, va ser tot un èxit, tant de guió com d’escenografia. Tots els actors i actrius van brillar, provocant els riures del públic i els seus aplaudiments després dels moments musicals de l’obra.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*