Els alumnes del Col·legi Asunción de Benaguasil realitzen una visita didàctica i pràctica al Museu Etnològic Municipal

Post també disponible en: Castellano

Els estudiants de primària han conegut el seu municipi a través de l’àrea de coneixement del mitjà.

Els 42 estudiants del primer curs de primària del Col·legi Asunción de La nostra Senyora de Benaguasil van gaudir d’una emocionant i educativa visita al Museu Etnològic Municipal al costat de les seues tutores i el guia, Miguel Bondia. Durant la visita, els alumnes van tindre l’oportunitat d’experimentar i aprendre més sobre la cultura i les tradicionals locals amb l’objectiu escolar ‘El nostre poble i el valor dels museus’, establit dins del Projecte Interdisciplinari de l’Àrea de Coneixement del Mitjà. 
Durant tot el trimestre, els alumnes han treballat a conéixer el seu municipi a través d’un recorregut pel barri antic de la Vila de Benaguasil, i una visita didàctica i pràctica al Museu Etnològic de Benaguasil. 
Els estudiants van tindre l’oportunitat a conéixer de primera mà la història i la vida quotidiana dels habitants, els seus costums, vida agrícola i festivitat, així com la gran varietat d’objectes i eines antigues utilitzades pels habitants de Benaguasil. 
La visita al Museu Etnològic de Benaguasil ha sigut una experiència educativa i enriquidora per als estudiants del col·legi els qui han assenyalat que tornaran amb els seus familiars per a realitzar una visita completa al museu. 
L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra ha assenyalat que és una “oportunitat única que els alumnes de primària aprenguen més sobre el seu municipi i el seu patrimoni cultural”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*