Els jugadors del Llevant UD visiten als xiquets ingressats a l’Hospital de Manises

Post també disponible en: Castellano

Javier Calleja, José Ángel Campaña, Vicente Iborra i Álex Muñoz trauen un somriure als més xicotets ingressats en el Servei de Pediatria, unitat de referència en la Comunitat Valenciana 

Els xiquets ingressats a l’Hospital  de Manises han rebut la visita dels jugadors i entrenador del Llevant  O.D, que han recorregut les habitacions d’hospitalització repartint regals entre els més xicotets. 

Els futbolistes de la primera plantilla blaugrana s’han acostat a l’Hospital per a donar alguns presents i, sobretot, animar a alguns dels xiquets que pitjor l’han passat en aquestes dates nadalenques. 

L’entrenador Javier Calleja juntament amb Jose Ángel Campaña, Vicente Iborra i Alex Muñoz han sigut els esportistes que s’han acostat fins a les instal·lacions del Servei de Pediatria, unitat de referència en la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, una vegada superada la pandèmia, per fi els jugadors han pogut tornar als hospitals per a poder traure alguns somriures als més joves. 

Els granotas esperen seguir amb la seua imponent ratxa de victòries en lliga amb l’objectiu clar de l’ascens, així com donar la campanada davant els seus seguidors en l’estadi Ciutat de València en huitens de la Copa del Rei, enfront de l’Atlètic de Madrid.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*